Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pide Üstü Soslu Et

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Pide Üstü Soslu Et Tanımı İçin Malzemeler
300 gram kuşbaşı et
1 adet soğan
1 yemek kaşık biber salçası
2 yemek kaşık salça
2 büyük patates
1,5 ince pide
2 yemek kaşığı tereyağ

Pide Üstü Soslu Et Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak kuşbaşı etimi pişiriyorum.
Piştikten sonra soğanları ve biberleri ekliyorum.
Soğanlar ve biberler öldükten sonra üzerini salçayı ekliyorum.
Biraz kavurduktan sonra üzerine bir çay bardağı sıcak su ekliyorum ve piştikten sonra altını kapatıp bırakıyorum.
Patatesleri soyduktan sonra ince ince doğruyorum ve kızartıyorum.
Pideleri mi küçük küçük doğruyorum.
Tereyağını ısıtıyorum.
Küçük küçük doğranan pidelerin üzerine tereyağını döküyorum.
Üzerine patatesleri ekliyorum ve en son olarak soslu etimi döküyorum. Afiyet olsun.
Pide Üstü Soslu Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri