T
theking
Misafir
Portakal Sulu Terbiyeli Etli Kereviz Yemeği Tanımı İçin Gereçler
1 adet tavuk göğsü
2 adet kereviz
2 adet patates
2 adet soğan
2 adet havuç
1 adet portakal
1 adet limon
1 adet yumurta sarısı
1 çay kaşığı kişniş
Sıvıyağ
Portakal Sulu Terbiyeli Etli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bütün materyalleri soyup doğruyoruz .
Eti küp küp doğruyoruz, tencereye sıvı yağ koyup eti kavuruyoruz.
Soğanı ek edip soteledikten sonra bütün gereçleri sırasıyla ekliyoruz .
Üzerine 2 bardak su, suyu sıkılmış portakal ve yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz ek edip pişmeye bırakıyoruz.
Altını kapatmaya yakın yumurta sarısını ve yarım limon suyu ile karıştırıp yemeğin suyundanda 2 yemek kaşığı ek edip yemeği karıştırarak terbiyesini veriyoruz .
Kişniş atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.Afiyet şifa olsun yapanlara
Portakal Sulu Terbiyeli Etli Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet tavuk göğsü
2 adet kereviz
2 adet patates
2 adet soğan
2 adet havuç
1 adet portakal
1 adet limon
1 adet yumurta sarısı
1 çay kaşığı kişniş
Sıvıyağ
Portakal Sulu Terbiyeli Etli Kereviz Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Bütün materyalleri soyup doğruyoruz .
Eti küp küp doğruyoruz, tencereye sıvı yağ koyup eti kavuruyoruz.
Soğanı ek edip soteledikten sonra bütün gereçleri sırasıyla ekliyoruz .
Üzerine 2 bardak su, suyu sıkılmış portakal ve yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz ek edip pişmeye bırakıyoruz.
Altını kapatmaya yakın yumurta sarısını ve yarım limon suyu ile karıştırıp yemeğin suyundanda 2 yemek kaşığı ek edip yemeği karıştırarak terbiyesini veriyoruz .
Kişniş atıp 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.Afiyet şifa olsun yapanlara
Portakal Sulu Terbiyeli Etli Kereviz Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı