Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Redd Ellerini Kaldır Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Redd Ellerini Kaldır şarkı sozleri
Redd Ellerini Kaldır şarkısı sozu
Kurulmuş bir oyuncak gibi
Durana kadar yaşa istersen
Bir gun solarsa rengin
Yerine yenisini alırlar
Bir sirk kursan bahceme
Seni seven insanlardan
Palyaco bile olmaz
Bana kural koyanlardan
Kalbine kan oturmuş
Doğruyu gormuyorsun
Ama bir gun kaybedeceksin
İstersen beni sucla soylediklerim icin
Ama susmam ben boyleyim
Senin icin yaşamam ki ben
Hayat benim hayatım
Teslim olmam beni bilirsin
Hadi şimdi ellerini kaldır
Gercekler seni bekler
Bu yalanı surduremezsin

Redd'in "Ellerini Kaldır" şarkısının sözleri oldukça güçlü ve etkileyici bir mesaj içeriyor. Şarkı, hayatta istediğin gibi yaşamana ve gerçekleri kabul etmene yönlendiriyor. İşte şarkının sözlerine ilişkin detaylı bir açıklama:

"Kurulmuş bir oyuncak gibi
Durana kadar yaşa istersen"

Burada şarkı, hayatın bir oyun olduğunu ve senin isteğine bağlı olarak nasıl yaşayacağını belirtiyor. Hayatını kendi isteğin doğrultusunda yaşayabilirsin ve özgür olabilirsin.

"Bir gun solarsa rengin
Yerine yenisini alırlar"

Hayatta her şeyin değişebileceğini ve eğer bir gün zorluklarla karşılaşırsan, bunları aşacağını ve yeniden başlayabileceğini vurguluyor.

"Bir sirk kursan bahçeme
Seni seven insanlardan
Palyaço bile olmaz
Bana kural koyanlardan"

Bu kısımda, sevdiklerin ve destekleyenlerin olduğunda ne kadar güçlü olabileceğini işaret ediyor. Ayrıca sadece seninle kalanların gerçekten değerli olduğunu ve onların desteğiyle sıkıntıları aşabileceğini gösteriyor.

"Kalbine kan oturmuş
Doğruyu görmüyorsun
Ama bir gün kaybedeceksin"

Burada, kalbindeki acıya rağmen doğru olanı göremediğini ve bu şekilde devam ettiğin takdirde bir gün kaybedeceğini ve pişman olabileceğini vurguluyor.

"İstersen beni suçla söylediklerim için
Ama susmam ben böyleyim
Senin için yaşamam ki ben
Hayat benim hayatım"

Bu kısımda, başkalarının seni nasıl gördüğünden daha önemli olanın kendi doğrularına ve prensiplerine bağlı kalmak olduğunu belirtiyor.

"Teslim olmam beni bilirsin
Hadi şimdi ellerini kaldır
Gerçekler seni bekler
Bu yalanı sürdüremezsin"

Şarkının son bölümünde ise, gerçeklerle yüzleşmeye ve kendine dürüst olmaya teşvik ediliyorsun. Yalanlarla yaşamanın sürdürülemez olduğu ve artık gerçeklerle yüzleşmenin zamanının geldiği vurgulanıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri