Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rengarenk Sütlü Tatlı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Rengarenk Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

Portakallı kat için;
3 su bardağı portakal suyu
1 çay bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı nişasta
Sütlü kat için;
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
Vişneli kat için;
3 su bardağı vişne suyu
1 çay bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı nişasta

Rengarenk Sütlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Vişneli kısmı için öncelikle vişne suyu, nişasta ve şeker karıştırılıp ocağa alınır.
Kaynayana kadar karıştırılır.
Kaynayıp yoğunlaşınca ıslatılmış kek kalıbına dökülür.
Oda ısısından sonra yarım saat kadar buzdolabında bekletilir.
Portakallı kısmı için portakal suyu, nişasta ve şekeri tencereye alınır.
Kaynayana dek karıştırılır akabinde donmuş olan vişneli kısmın üzerine dökülür. Buzdolabında bir saat kadar bekletilir.
Sütlü kısmı için tüm gereçler tencereye alınır.
Kaynayana kadar karıştırılır. Yoğunlaşınca ocaktan alınır.
Ardından portakallı kısmın üzerine dökülüp üzeri düzlenir.
1 saat buzdolabında beklenir. Kalıp, zıt çevrilir. Afiyet olsun
Rengarenk Sütlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri