Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruya ile gelen uyarılar (dini hikaye)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Dini hikayeler ruya ile gelen uyarı

Yıllar once, silahlı bir saldırı neticesi oldurulen yazar ve TRT programcısı Umit Kaftancıoğlu'nun kızı Pınar, babasının başına gelenlerden soz edince, babasının ve kendisinin o gece gorduğu ruyayı şoyle anlatıyor:

Babam sabah kalkıp kahvaltı masasına oturduğunda anneme, Hic uyuyamadım Gece, ruyamda iki kişi arabamın yanına geldiler ve beni carpaz ateşe tuttulardedi

Ben başladım ağlamaya Cunku babamdan once ben de anneme aynı ruyayı anlatmıştım
Annem, Sus, sakın babana soyleme, moreli bozulurdemişti

Annem de ben de yalvardık dışarı cıkmaması icin ama dinletemedik

Pınar, oldurulduğu sabah, arabanın camlarını silen babasının yanına yaklaştığında iki adam gorduğunu soyluyor Bu adamlar ruyamdaki adamlardedim Biri babama, Sen Umit Kaftancıoğlu musun?dedi Babam, benimdeyince, ateş ettiler

Ben eve geri donduğumu ve anneme sarıldığımı hatırlıyorum Bir de dakikalarca babamın yerde kanlar icinde yattığını ve kimsenin yanına yaklaşmaya cesaret edemediğin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri