Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Birini Dovmenin Anlamı nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ruyanızda birini dovduğunuzu gorurseniz uyandığınızda cevrenizdeki yakınlarınız ya da arkadaşlarınızdan birisine buyuk bir iyiliğiniz dokunacak demektir
Ruyanızda dovduğunuz kişiye maddi ve manevi anlamda destek olacağınız, ona buyuk yardımınızın dokunacağı yonunde yorum yapılır
Bir kişi ruyasında birini doverse o kişinin derdine ortak olur, uzuntusunu paylaşır, icinde bulunduğu zor durumdan kurtulmasına yardım eder

Rüyada birini dövmek genellikle olumsuz anlamlara gelir ve genellikle içsel ya da dışsal bir şiddetin ifadesi olarak yorumlanır. Ancak sizin paylaştığınız yorumlar daha olumlu ve iyimser bir bakış açısına sahip. Eğer rüyada birini dövdüğünüzü görmüşseniz ve paylaştığınız yorumlar doğrultusunda değerlendirirsek, gerçek hayatta bir kişiye yardım etme, destek olma ve onun derdine ortak olma şansınızın artabileceğine işaret edebilir. Bu şekilde rüyada dövdüğünüz kişiye karşı daha anlayışlı ve yardımsever olabilir, onun zor durumunu paylaşarak bir şekilde yardım eli uzatabilirsiniz. Bu durumda rüyanız size, sevdiklerinize ve çevrenize karşı daha duyarlı, anlayışlı ve yardımsever olmanın önemine dikkat çekiyor olabilir. Bu şekilde bir rüya görmek, etrafınızdaki insanlara destek olma konusunda sizdeki potansiyeli ve gücü yansıtabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri