Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruyada Gemi Gormek ne demek tabiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Dun gece ruyamda gemi gordum ve gercekten cok merak ettim bu ruyanın tabirini hemen bu konuyla ilgili kitaplardan bir araştırma yaptım ve buldum bakın ruyada gemi gormek ne anlama geliyormuş?
Ruyada Gemi gormek:Yaşantınızda her turlu olumsuzluktan kurtulmaya delalet etmektedirAyrıca ruyada gorulen gemi iyi insanlarla birlikte gemiye binmek ilahi mağfirete, gemiden sağ salim karaya inmek sıkıntıların ve ıstırabın sona ermesine delalet eder
İcinde bulunduğunuz geminin batması salimen yapılacak yolculuğa batan gemiden bir şeylere tuttunarak kurtulmak verilen sadakaların kabulune delalet eder
imagesruyadagemigormeknedemektabiri5aeb94911b631

Rüyada gemi görmek genellikle olumlu anlamlara gelir. Rüyada gemi görmek, yaşantınızda karşılaştığınız olumsuzluklardan kurtulmayı simgeler. Ayrıca, gemiye binmek, iyi insanlarla birlikte olmaya ve manevi açıdan mağfiret bulmaya işaret eder. Geminin sağ salim karaya inmesi ise sıkıntıların sona ermesine, rahatlamaya ve huzura ermeye işaret eder.

Eğer rüyada bulunduğunuz gemi batar ve siz sağ salim kurtulursanız, bu gelecekte yapılacak olan bir yolculukta karşılaşacağınız risklere rağmen, üzerinizdeki koruyucu güç ve verdiğiniz sadakalar sayesinde kurtulacağınıza işaret edebilir.

Rüyada gemi görmek genellikle olumlu anlamlar taşısa da, rüyanın detayları ve kişisel hayatınızla ilişkilendirilerek yorumlanmalıdır. Her rüyanın şahsınıza özgü anlamları bulunabilir, bu sebeple rüya tabirlerinde genel yorumlara fazla takılmadan kendi hayatınızla ilişkilendirerek düşünmek daha doğru olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri