Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyada Hortum Görmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 113
Çözümler 6
Zeberus
Rüyada hortum çıktığını görmek(hava olayı);Rüyadaortalığı toza tumana katan bir rüzgar hortumu görmek, beklenmedik bir musibete işarettir. Rüyada hortuma yakalandığını görmek, yolculuğa işarettir. Kişi rüyasında bir hortumdan su fışkırdığını görürse hayırlı bir gelir sahibi olur. Rüyada hortumla bahçe sulamak, bolluk, refah ve berekete işarettir. Rüyada hortumla su tatmak, zenginliğe, çoluk çocuğunu yedirip içireceğine ve hayra erişmeye delalet eder. Rüyada hortumla bir şey yıkamak ise, keder, üzüntü ve sıkıntıdan kurtuluşa delâlet eder.

Rüyada hortum çıktığını görmek​

Bir başka rivayete göre de: Rüyada hortum görmek, içinden su akıyorsa kazançlı bir yatırım yapmaya işaret eder. Rüyada su hortumu görmek kazanca yorumlanır. Rüyasında içinden su geçen bir hortum görmek, isinde kazançlı olacağına veya eline beklemediği bir yerden mal veya para geçeceğine veya bir mirasa konacağına delalet eder. Yangın hortumu görmek, kıskançlığa işarettir, içinden su geçmeyen kuru bir hortumu sarılı bir halde görmek; kazancının azalacağına yorumlanır.Susuzhortum, kazancın eksilmesine işarettir. Hortumlu bahçe sulamak, ailenizin geçimini bollaştırmaya işaret eder.

Kaynak:​

Rüya Tabirleri | Güncel Rüya Tabirleri | Rüya Tabirleri Sitesi

Bu Rüya Tabirleri Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri