Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
125 gram tereyağı ya da margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
1 litre süt
1 paket vanilya
1 tatlı kaşığı
Tarçın

Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yağ tencereye alınıp eritilir.
İçerisine un ek edilip rengi değişmeden kokusu çıkana kadar kavrulur.
Kavrulan una süt eklemesi yapılır.
Ardında toz şeker ilave edilir ve kadar orta ateşte pişirilir.
Kaynamaya başlayınca vanilya ek edilip altı kapatılır.
5-6 dakika boyunca blenderdan geçirilir.
Kolay çıkarabilmek için ıslatılmış kaselere yahut borcama aktarılır.
3 – 4 saat dinlendikten sonra ister kasede aykırı çevirip isterseniz de borcamda dilimleyerek üzerine tarçın serpip servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Sakız Kıvamında Pratik Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri