Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şanlıurfanın Zengin Mutfağından Hamurlu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Şanlıurfanın Güçlü Mutfağından Hamurlu Tanımı İçin Gereçler
2 su bardağı yeşil mercimek
1 adet orta uzunluk soğan
1 paket erişte
Yarım çay bardağı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 buçuk su bardağı nohut

Şanlıurfanın Güçlü Mutfağından Hamurlu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle 2 su bardağı yeşil mercimeğimizi kaynatalım. Akabinde kaynamış 1 buçuk su bardağı nohutumuzu ekleyelim ve 1 paket eriştemizi de ek edelim.
Akabinde 1 çay kaşığı tuzu ek ediyoruz. Kaynamasına müsaade verelim 5 dakika daha.
Sonra 1 küçük tavada 1 adet orta uzunluk soğan ince kıyalım ve az yarım çay bardağı sıvı yağda kavuralım.
Soğanlar solduktan sonra altını kapatıp yemeğimizin içerisine ek edelim 4 yahut 5 dakika daha kaynamasına müsaade verelim ve kapatalım.
Yemeğimiz sunuma hazır kesinlikle deneyin yapanlara şimdiden afiyet olsun .

Şanlıurfanın Varlıklı Mutfağından Hamurlu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri