Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sebzeli Tavuk Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Malzemeler
Baget sayı size kalmış
3 adet havuç
3 adet patates
1 adet soğan (ben arpacık soğanı kullandım)
2 diş sarımsak
Tuz
Defne yaprağı
Tane karabiber yoksa tozu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
Terbiyesi için;
1/2 (yarım) limon
1 tatlı kaşığı un
1/2 (yarım) çay bardağı soğuk su

Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce bagetlerimizi güzelce yıkayıp tencereye alalım ben derisini çıkardım. Üzerine sıcak su dökelim.
Yüzü köpük oluncaya kadar biraz fokurdasın kara suyu çıksın kâfi. Tamamdır suyunu süzelim.
Başka tencerede yağımızı ek edelim 1 adet havucu rendeleyelim. Biraz rengini versin kavuralım gerisinden doğradığımız havuçları
Soğanı sarımsağı da ekleyelim kavuralım bagetlerimizi ek edelim birazda kavuralım. Sıcak su dökelim.
Biraz kaynasın sonra patatesi ek edelim tuzunu ek edelim, kaynasın.
Terbiyesini yapalım limonu sıkalım unu ek edelim biraz soğuk suyla karıştıralım birazda yemeğimizin suyundan karıştıralım kesilmesin.
Sonra yemeğimize ek edelim.
Ocağımızı kısalım sebzeler yumuşayınca ocağı kapatalım.
Yapacaklara afiyet olsun.

Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri