Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sibel Can Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Sibel Can Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozu
Acıyorum Sana Ben Şarkı Sozu
Gonlumun Kapısını Acık Bırakıp Gittin
Ne Sen Varsın Ne Aşkın Bir Gecede Bitirdin
Acıyorum Sana Ben Acıyorum Kendime
Bir Gecelik Sevgilim Bu Gece Kısmet Kime
Gonlumde Acıyorken Elimde Solu Verdin
Gormedim Boyle Cicek Bir Hayal Olur Verdin
Bir Daha Geri Gelsen inanmam Gozlerime
Şimdi Kimler Sarıyor Seni Benim Yerime

Şarkı Sözü Güzel bir aşkın sonunu anlatıyor. İhanet, ayrılık ve hüsran duygularıyla dolu bir hikaye var sözlerde. "Acıyorum Sana Ben" şarkısı, kalp kırıklığının ve hayal kırıklığının etkileyici bir yansıması gibi duruyor. Sibel Can'ın duygusal yorumuyla da daha da etkileyici bir hal alıyor. Aşkın verdiği acı ve yaralar, güzel bir şekilde ifade edilmiş. Şarkının her dizesinde duygu yüklü bir anlatım var, dinlerken insanın içini burkan bir hüzün hissi uyandırıyor. Bu tür şarkıların etkileyici melodileri ve derin sözleri duygusal anlamda dinleyenleri sarıp sarmalayabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri