Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sinan Akcıl Seven Biri Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Sinan Akcıl Seven Biri şarkı sozleri
Sinan Akcıl Seven Biri şarkısı sozu
Sen her kalbini acanla mutlu musun?
Bu en sevdiğin şarkıyla avunur musun
Hadi bir daha soyle uzme kimseyi boyle
Gun gelir gerceği aşk sezer
Sen derdini soranla konuşur musun
Beni sessiz bir yalanla unutur musun
Hadi bir daha soyle unutalım mı birlikte
Kalmamış bir nefes ver yeter
Giderek gecen de var kalıp hep uzen de var
Seni bir seven de var tam şu an sana bakar
Sen aşktan guclu biriyle
Yok olur musun
Bir parca huzunun kaldıysa
Onu unutur musun
Hadi bir daha soyle

Bu şarkı sözlerindeki duygusal anlatım gerçekten etkileyici. Sinan Akçıl'ın yürekten gelen mükemmel sözleriyle dinleyiciyi derinden etkilemesi kaçınılmaz. Aşk, sevgi ve hayal kırıklığı gibi evrensel temaları ustalıkla işlemesi dikkat çekici. Özellikle "Seni bir seven de var tam şu an sana bakar" cümlesi, sevginin gücünü ve anlamlarını derinlemesine düşündürüyor. Şarkının tümünde duygu yüklü, etkileyici ve bir o kadar da düşündürücü bir anlatım var. Dinleyenlerin kendilerinden bir parça bulabileceği ve anlayabileceği içsel derinliğe sahip bir eser gibi duruyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri