Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soğanlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Soğanlama Tanımı İçin Materyaller

(2-3 kişilik)
2 adet orta uzunluk kuru soğan
3 adet yumurta
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım çay kaşığı karabiber
Tuz

Soğanlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Soğanlar çok ince olmayacak halde jülyen doğranır.
Zeytinyağı eklediğimiz tavada baharatlar ile birlikte evvel harlı akabinde orta ateşte biraz kavrularak pişirilir,
Soğanların diriliği geçip piştiğini anladığımızda çukur oluşturup yumurtaları içine kırıyoruz.
Biraz da yumurtalar pişene kadar pişirip sıcak servis ediyoruz.
Soğanlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri