Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Somon

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Somon Tanımı İçin Gereçler

Balık için;
4 modül fileto somon
Tereyağ
Dilimlenmiş limon
Karabiber
Püre için;
6 adet patates
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kuru biberiye
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 diş sarımsak
Kuşkonmaz için;
8-10 adet kuşkonmaz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 silme çay kaşığı kadar tuz
1 yemek kaşığı limo

Somon Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Balık için; somonları tepsiye diz. Üzerine zeytinyağ, tuz serp. Üstlerine ince limon dilimlerini koy. 200 derece fırında 20 dakika pişir.
Püre için; haşladığın patatesleri düzgünce ez. Küçük bir tavada tereyağını erit üzerine 1 tatlı kaşığı kuru biberiye ve 1 diş sarımsak rendele. 2 dakika pişir altını kapat.
Patateslerinin üzerine ek et. Güzelce ez sonrasında içine sütünü koy (İsteğe bağlı krema da koyabilirsiniz ya da yarı yarıya ikisinden) 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ekle. Ben prüzsüz olması için en son blenderdan geçiriyorum.
Kuşkonmaz için; kuşkonmazlarının sap kısımlarını kes. Bir tavaya 3 yemek kaşığı zeytinyağ koy. 1 yemek kaşığı limon sık içine. Önlü artlı pişir tuzunu ekle
Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri