Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tantuni

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Tantuni Tanımı İçin Materyaller
2 tane tavuk göğsü
3 adet soğan
1 adet domates
2 yemek kaşık tereyağı ( yarım çay bardağı sıvı yağ)
Bir tutam maydanoz
Tuz
Sumak
Tozbiber

Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğüslerini küçük küçük küp küp doğrayın.
Tavaya alın karıştırarak pişirmeye bırakın.
Kendi suyu çekilene kadar kapağı kapalı formda pişirin su ekilince yarım çay bardağı kadar suyu ekleyip onunda çekilmesini bekleyin.
Üzerine yağı ekleyin tuzunu toz biberini ( isterseniz kekik ve kimyonda koyabilirsiniz) karıştırıp kenarda beklettiğimiz ekmeklerimizi ikiye bölüp yağına bastırın.
Soğanları piyazlık doğrayın.
Domatesleri küp küp doğrayın.
1 tutam tuz ve sumakla soğanı ve domatesi harmanlayın.
Yağladığımız ekmeğin üzerine soğanları ve tantunimizi kıyıp afiyetle yiyebilirsiniz
Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri