Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavuk Haşlama

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler
2 adet tavuk göğsü
1 adet havuç
2 adet patates
1 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Karabiber
Tuz
Terbiyesi için;
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı un
Yarım çay bardağı su

Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuklarımızı kuşbaşı halinde doğrayalım.
Tencereye tavukların üzerini geçecek kadar su alıp haşlayalım.
Farklı bir tencereye sıvı yağı alıp soğanları da iri iri doğrayıp sarımsakla birlikte kavuralım.
Havucu da yuvarlak biçimde doğrayıp ek edelim.
Patatesleri de iri halde doğrayıp ek edelim.
Haşlanan tavukları da suyuyla bir arada sebzelerin üzerine ekleyip tuz karabiber ek edip birlikte pişirelim.
Terbiyesi için un ,su ve limon suyunu karıştırıp haşlama suyundan da ekleyip 3-4 dakika daha pişirelim.
Afiyet olsun.

Tavuk Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri