Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavuk Kalamar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
250-300 gram tavuk göğüs
Yarım soda
2,5 yemek kaşığı un
1 diş sarımsak
1 yumurta
Yarım çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber

Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuklar uzunlamasına doğranır. Bütün materyaller uygun bir kapta karıştırılır.
Tavukları da ekleyip düzgünce karıştırdıktan sonra streçlenip 15 dakika dolapta bekletilir.
Daha sonra kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartılır.
Tavuk kalamarlar servise hazır. Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri