Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavuk Sarma Kebabı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tavuk Sarma Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
3 kg tavuk sarma
Terbiyesi;
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı salça karışık
2 yemek kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
5 diş sarımsak

Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle etleri yıkayalım bir süzgece alarak suyunu süzdürelim.
Daha sonra sarımsağı doğrayıp terbiyesi için öteki tüm materyaller ile birlikte etin üzerine ek ederek güzelce harmanlayalım.
Görseldeki üzere etleri şişlere takalım daha sonra mangal ateşini hazırlayalım.
Tahta ve kömür köz olduğunda etleri mangala dizerek pişirelim etler kızarınca yemeye hazır.
Afiyet olsun

Tavuk Sarma Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri