Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavuklu Mantar Güveç

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tavuklu Mantar Güveç Tanımı İçin Malzemeler
400-500 gram tavuk göğsü
1 orta uzunluk soğan
300 gram mantar
2 adet kırmızı kapya biber
2 adet orta uzunluk domates rendesi
Tuz
Karabiber
Kırmızı pul biber
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Üzeri için
Kaşar peyniri rendesi

Tavuklu Mantar Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ocağa tencereyi alalım. Yağları ekleyip evvel soğan daha sonra biberi ekleyip kavuralım.
Küp doğranmış tavuğu da ekleyip 7dk kadar pişirelim.
Mantarı da orta uzunluk doğrayıp ekleyelim suyunu çekene kadar pişirelim.
En son domates rendesi ve baharatları ekleyip 5 dk daha pişirip altını kapatalım.
Güveç kaplarına harcı eşit hisse edelim.
Üzerine peyniri ekleyip 175 derece üzeri kızarana kadar pişirelim.Afiyet olsun yapacaklara kolay gelsin,
Tavuklu Mantar Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri