Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tavuklu Şehriye Çorbası

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Tavuklu Şehriye Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 çay bardağı arpa şehriye
1 kesim tavuk göğsü
1 yemek kaşığı salça (biber&domates)
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı nane
1 çay kaşığı pul biber
Sıcak su ( tavuk suyu dahil 7.5 su bardağı)

Tavuklu Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle tavuğu haşlıyoruz ve ufak modüller halinde didikliyoruz.
Daha sonra yağımızda salçamızı kavurup üzerine şehriyemizi ekliyoruz.
Akabinde tavuk suyu dahil toplamda 7.5 su bardağı sıcak suyumuzu ekleyip tabanına tutmaması için orta sıra karıştırarak 15 dk pişiriyoruz.
Üzerine tuz, nane ve pul biberini ekleyip akabinde tavuğumuzu ekliyor 2 dk daha kısık ateşte kaynatıyoruz. Çorbamız servise hazır.
Tavuklu Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri