Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Umutsuz Ev Kadınları 17. Bolumde Calan Şarkı Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Umutsuz Ev Kadınları 17 Bolumde Calan Şarkı
Umutsuz Ev Kadınları 17 Bolumde Calan Şarkı Sozu
Bir sancı icimde
Nefes almak istiyorum
Bana n'olur gucenme
Bırak beni kendi halime
Unut beni yakamoz misali
Vururum belki denize
Kimin aklına gelirim sence
Okudun beni gecelerce
Hic anlayamadın
Aşka emir verilmez anlatamadım
Gun doğdu yıldızım oldu
Bunu senle paylaşamadım
Cok yalnız kaldım

Bu sözler, Umutsuz Ev Kadınları 17. bölümde çalan şarkıya ait. Şarkının duygusal bir hava taşıyan sözleri var. Şarkıda anlatılan duygu ve düşünceler oldukça içten ve derin. Aşk, yalnızlık ve iletişimsizlik gibi temaları içeriyor gibi görünüyor. Şarkının genel anlamı, bir aşkın getirdiği karmaşık duyguları ve bu duygularla başa çıkmaya çalışan birinin iç dünyasını yansıtıyor gibi görünüyor. Bu tür sözler insanın duygularına tercüman olabilir ve dinleyenlerde benzer duyguları tetikleyebilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri