Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Üzüm Kompostosu (Hoşafı)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Üzüm Kompostosu (Hoşafı) Tanımı İçin Malzemeler
200 gram kuru üzüm
1/2 (yarım) su bardağı şeker
3,5 su bardağı su

Üzüm Kompostosu (Hoşafı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle üzümlerimizi bir kaseye alıp üzerine kaynar su ekleyip 20 dk bekletelim.
Şişen üzümleri süzerek tenceremize alalım.
Su ve şekeri ekleyelim ve şeker eriyene kadar karıştıralım.
Kaynamaya başladığında kısık ateşte 15 dk pişirelim.
Soğuduğunda servis edebilir ve/ya kaynarken kavanozlayarak buzdolabında 1 ay kadar saklayabilirsiniz.
Su ve şeker ölçüsünü kendi damak zevkinize nazaran ayarlayabileceğiniz üzere ana mantık bu formdadır.
Deneyenler için şimdiden afiyet olsun

Üzüm Kompostosu (Hoşafı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri