Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yoğurtlu Pancar

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Yoğurtlu Pancar Tanımı İçin Malzemeler
3-4 adet pancar
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
Yoğurt
Su
Tuz

Yoğurtlu Pancar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce pancarların kabuklarını kesiyoruz. Sonra istenilen büyüklükte dilimleyip tencereye pişmeye bırakıyoruz.
Sert oldukları için yenebilecek yumuşaklığa gelene kadar pişirin çok yumuşak olmayacak.
Piştikten sonra suyundan alıp derin bir kaba koyun üzerine yoğurt, su, tuz, sarımsak ve sıvı yağ ekleyerek karıştırın.
İsterseniz direkt olarak yoğurdu sulandırıp da dökebilirsiniz yada anlattığım biçimde de yapabilirsiniz.
Pancarlar renk verdikçe mor ve kırmızı rengini alan yoğurt mükemmel tad veriyor. Bilhassa etli yemeklerde ve bakliyat yemeklerinde yanında yaparsanız mükemmel oluyor afiyet olsun
Yoğurtlu Pancar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri