Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yulaflı Karnabahar (Çok Seveceksiniz)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Yulaflı Karnabahar (Çok Seveceksiniz) Tarifi İçin Malzemeler
4 yemek kaşığı yulaf
Karnabahar
1 buçuk yemek kaşığı sıvı yağ
2 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
Kıyılmış maydanoz
Pul biber
Karabiber
Tuz
1 diş sarımsak

Yulaflı Karnabahar (Çok Seveceksiniz) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle karnabaharımızı bölelim ve haşlama tenceremize alalım.
Karnabaharlar içine çatal rahatlıkla girebilecek kıvama geldiğinde süzelim.
O sırada yulafımızı rondadan un haline gelene kadar geçirelim.
İçerisine yarım çay kaşığı tuz ,yarım çay kaşığı karabiberimizi ekleyelim ve karıştırılarım bir tabağa alalım .
Ardından yumurtalarımızı da ayrı bir tabağa alalım ve çırpalım.
Haşlanmış karnabaharlarımızı önce yumurta sonra yulaf sonra yine yumurtaya bulayalım.
Yağımızı döküp kızdırdığımız tavamıza alalım.
İyice kızarana kadar çevire çevire orta ateşte kızartalım.
Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu pul biberimizi ve maydanozumuzu ekleyelim hazır .
Beyaz un yerine bunu tercih edebilirsiniz emin olun çok lezzetli ve sağlıklı hemde basit şimdiden afiyet olsun.

Yulaflı Karnabahar (Çok Seveceksiniz) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri