S
SoruCevap
Misafir
Yumurtalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo ıspanak
1 adet soğan
1 tutam pirinç
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Pul piber
Kırmızı toz biber
Sıvı yağ
Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakları güzelce yıkayıp doğruyoruz.
Soğanı küp küp doğrayıp sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
Salçayı ekleyip birazda onu kavuruyoruz.
Ispanakları yavaş yavaş ekleyip onları da biraz kavuruyoruz.
Üzerine pirinçleri ve baharatları ekleyip çok az su ekleyip kısık ateşte ıspanakların sapları yumuşayana kadar kapağı kapalı bir biçimde pişiriyoruz.
Pişen ıspanağın üzerine kaşık yardımıyla yer açıp yumurtaları kırıyoruz.
Yumurtaların üzerine de çok az tuz ve toz biber ek edip yumurtalar pişine kadar pişirmeye devam ediyoruz.
Yumurtası da pişince servise hazır. Afiyet olsun. .
Yumurtalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo ıspanak
1 adet soğan
1 tutam pirinç
1 tatlı kaşığı salça
Tuz
Pul piber
Kırmızı toz biber
Sıvı yağ
Yumurtalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanakları güzelce yıkayıp doğruyoruz.
Soğanı küp küp doğrayıp sıvı yağda pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
Salçayı ekleyip birazda onu kavuruyoruz.
Ispanakları yavaş yavaş ekleyip onları da biraz kavuruyoruz.
Üzerine pirinçleri ve baharatları ekleyip çok az su ekleyip kısık ateşte ıspanakların sapları yumuşayana kadar kapağı kapalı bir biçimde pişiriyoruz.
Pişen ıspanağın üzerine kaşık yardımıyla yer açıp yumurtaları kırıyoruz.
Yumurtaların üzerine de çok az tuz ve toz biber ek edip yumurtalar pişine kadar pişirmeye devam ediyoruz.
Yumurtası da pişince servise hazır. Afiyet olsun. .
Yumurtalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı