Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeytinli Tam Buğday Focaccia Ekmeği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Zeytinli Tam Buğday Focaccia Ekmeği Tanımı İçin Gereçler

Hamuru için;
1.5 su bardak ılık su
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 paket instant maya
1 tatlı kaşığı tuz
3.5 su bardağı tam buğday unu
Üzeri için;
2 yemek kaşığı zeytinyağ
25 adet dilimlenmiş siyah zeytin
2 çay kaşığı kekik

Zeytinli Tam Buğday Focaccia Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ilık su, zeytinyağ, tuz karıştırılır.
Tam buğday unu ve maya eklenir.
5-10 dakika hamur pürüzsüz hale gelinceye kadar yoğrulur.
Üzerine bir kapak kapatılarak 45 dakika mayalanmaya bırakılır.
Büyük uzunluk bir borcama yağlı kağıt serilir.
Mayalanan hamur tepsiye alınır.
Elimiz yağlanarak tepsiye hamur yayılır.
Üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ sürülür.
Zeytin dilimleri dizilir.
Kekik serpilir.
Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirilir.
Zeytinli Tam Buğday Focaccia Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri