Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zeytinyağlı Yaprak Sarma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Zeytinyağlı Yaprak Sarma Tanımı İçin Malzemeler

İç harcı için
1.5 su bardağı pirinç
1 bardağı köftelik bulgur
200 gram kıyma
2 adet biber
1 adet domates
Nane
Karabiber
Toz biber
Pul biber
Tuz
1 tatlı kaşığı salça
Zeytinyağı
Kuyruk
Haşlanmış bağ yaprak
Üzeri için
Zeytinyağı
Salçalı su

Zeytinyağlı Yaprak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce kıymayı ekliyoruz.
Sonra pirinci ve bulguru ekliyoruz.
Ardından küçük küçük doğranmış zerzevatları ekliyoruz.
Baharatlarını da ekleyip karıştırın.
Ardından salça tuz ve biraz kuyruk yağını da ekleyip son defa karıştıralım yapraklarımızı alıp suda 10 dk haşlayalım.
Haşlandıktan sonra sarmaya başlayalım.
Sarmaları tencereye aldıktan sonra üzerine salçalı su ekleyelim.
Su sarmaların üzerine gelsin sonra zeytin yağını gezdirelim.
Üzerine bir limon dilimleyip kaynamaya bırakalım.Kaynamaya başladıktan sonra altını kısalım. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Yaprak Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri