Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyaspor, Van de Streek ile sözleşme uzattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Okul müdürüne bıçaklı saldırı!

H

haberci

446

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, iki sezondur Antalyaspor formasını giyen Van de Streek, kendisini 1+1 yıl daha kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine katılan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Antalyaspor ailesi olarak çok karakterli oyunculara sahip olduklarını belirtti.
Sander Van de Streek'in de bu oyunculardan biri olduğuna dikkati çeken Boztepe, "İki yıldır bizimle birlikte olan Sander ile 2 yıl daha anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum." ifadesini kullandı.
Van de Streek ise sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu bildirerek, şunları kaydetti:
"Eşim ve artık çok iyi Türkçe konuşan çocuklarım Antalya'da yaşamaktan mutlular. Ben de onlarla birlikte mutluyum. İlk geldiğimde bu kadar mutlu olabileceğimizi tahmin etmemiştim ama şu anda ailece güzel günler geçiriyoruz. Takım olarak da daha başarılı sonuçlar almak için çalışıyoruz. Ben de iki yıl daha takımıma yardım edecek olmaktan mutluyum."
Konuşmaların ardından resmi sözleşmeye imza atıldı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Antalyaspor, Hollandalı futbolcu Sander Van de Streek ile sözleşme uzatma konusunda anlaştı. İki sezondur kırmızı beyazlı formayı giyen Van de Streek, kendisini 1+1 yıl daha Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüp Başkanı Sinan Boztepe, imza töreninde yaptığı konuşmada, Van de Streek gibi karakterli oyunculara sahip olmanın gurur verici olduğunu belirtti. Boztepe ayrıca, Hollandalı futbolcunun Antalyaspor ailesine büyük katkı sağladığını ve 2 yıl daha birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Sander Van de Streek ise sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Eşi ve Türkçe konuşabilen çocuklarının Antalya'da mutlu olduklarını söyleyen Van de Streek, ailece güzel günler geçirdiklerini vurguladı. Futbolcu, takım olarak daha başarılı sonuçlar almak için çalıştıklarını ve 2 yıl daha Antalyaspor'a yardım edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Bu güzel haber için teşekkürler! Antalyaspor'un gelecek sezonlarda başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri