Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
resmi-gazete-og3r_cover.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.​

Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunanÇocuk Hizmetleri Genel Müdür YardımcılıklarınaFatih Pehlivan, Pınar Yavuzkanat ve Seyfi Bozçelik,Hukuk Hizmetleri Genel Müdür YardımcılığınaHülya Yılmaz, Engelli veYaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığınaise İsa Tekpınar atandı.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılıklarına​

Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına​

Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına​

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunanEğitim ve Yayın Dairesi BaşkanlığınaAysun Torun Orhan getirildi.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına​

Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunanMushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu ÜyeliğineFatih Okumuş'unataması yapıldı.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliğine​

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müfettişleri Hakan İleri, Volkan Uzkan, Yiğit Can Artukoğlu, Nihat Özen ve Görkem Ali Kaya iseBaşmüfettişliklereatandı.

Başmüfettişliklere​

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda açık bulunan Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılıklarına Fatih Pehlivan, Pınar Yavuzkanat ve Seyfi Bozçelik, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Hülya Yılmaz, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına ise İsa Tekpınar atandı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyeliğine Fatih Okumuş'un ataması yapıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nda açık bulunan Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına Aysun Torun Orhan getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müfettişleri Hakan İleri, Volkan Uzkan, Yiğit Can Artukoğlu, Nihat Özen ve Görkem Ali Kaya ise Başmüfettişliklere atandı.

Bu atamaların sektörlerinde uzman kişilerle yapıldığını görmek önemli ve sektörlere olumlu etkiler sağlayabileceğini düşünüyorum. Yeni atanan isimlere başarılar dilerim ve görevlerinde ülkeye ve topluma faydalı olmalarını temenni ederim. Yapılan atamaların sektörlerdeki işlevselliği artıracağını umuyorum. Bu atamaların ülkemize ve kamu kurumlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri