Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş'ta iftar buluşması: Yabancı hakem tartışması gündemde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Beşiktaş'ta iftar buluşması: Yabancı hakem tartışması gündemde​

Beşiktaş camiası, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelerek birlik mesajı verdi. Mecnun Otyakmaz, yabancı hakem konusuna dair açıklamaların yapılacağını belirtti.
kapak_besiktasta-iftar-bulusmasi-yabanci-hakem-tartismasi-gundemde-495689.jpg

175227152-besiktas-iftar.jpg

Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda düzenlenen iftar yemeğinde önemli isimleri ağırladı.
Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, eski başkanlar Serdar Bilgili, Ahmet Nur Çebi, Hüseyin Yücel, eski yönetim kurulu üyeleri, TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz ve TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı katıldı.

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeği, Beşiktaş camiasında uzun süredir arzulanan birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi.

YABANCI HAKEM KONUSU GÜNDEMDE​

İftar sonrası basına açıklamalarda bulunan Mecnun Otyakmaz, "Beşiktaş camiasının daveti için Serdal Adalı'ya teşekkür ederim. Güzel bir akşamdı. Yabancı hakem konusuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacağız." dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU​

Eski başkanlardan Serdar Bilgili ise, camianın birlikteliğinin önemine dikkat çekerek, "Camiamızın birlikteliği açısından buna ihtiyaç vardı. Sayın Serdal Başkana çok teşekkür ediyorum. Bu buluşmaların artması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Beşiktaş camiasının düzenlediği iftar buluşması, önemli isimleri bir araya getirerek birlik mesajı verdiği için oldukça anlamlı bir etkinlik olarak görünüyor. Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen bu etkinlikte Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, eski başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra TFF yetkilileri de yer aldı. Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinin Beşiktaş camiasında uzun süredir arzulanan birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiği belirtiliyor.

İftar sonrası TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ın yapacağı açıklamaların yabancı hakem konusunu ele alacağı ve bu konuda detaylı bilgi vereceği ifade ediliyor. Özellikle son zamanlarda futbol camiasında yabancı hakemlerin geleceğiyle ilgili tartışmaların sıkça yaşandığı bir dönemde, bu açıklamaların önemli olacağı düşünülüyor.

Eski başkanlardan Serdar Bilgili'nin ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak camianın bu tür buluşmalar ile bir arada olmasının önemli olduğunu belirtmesi, Beşiktaş camiasının birlik ruhunu pekiştirmeye yönelik atılmış olumlu bir adım olarak değerlendirilebilir. Serdar Bilgili'nin buluşmaların artması gerektiği yönündeki düşüncesi, camianın sosyal ilişkilerini güçlendirecek ve dayanışmayı artıracak bir perspektif sunuyor.

Beşiktaş camiasının bu tür birlik ve beraberlik mesajlarını sıkça vermesi, kulübün güçlü ve sağlam bir yapıya sahip olduğunu göstermekte ve geleceğe umutla bakmamızı sağlamaktadır. Umarım yapılan bu tür etkinlikler, Beşiktaş camiasının birlik ve beraberliğini daha da pekiştirerek pozitif bir enerji oluşturur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri