Yapamıyorm kızmıyorum kimse yardım etmeyince kırıcı oluyorumAbi kimse kimseyi atmıyor neden böyle birşey söyleme ihtiyacı hissetiniz anlamadım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yapamıyorm kızmıyorum kimse yardım etmeyince kırıcı oluyorumAbi kimse kimseyi atmıyor neden böyle birşey söyleme ihtiyacı hissetiniz anlamadım
Geçmiş olsunBütün hasta Forumdaşlara geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Ben de emekliyim. On bir yıl önce otururken kalkmak istediğimde belimde çok çok şiddetli bir ağrı oldu. Allah hiç bir insana böyle bir ağrı vermesin. Çekilen MR ve Tomografi sonucunda Aort Anevrizması olduğum, belde kanal daralması ve dizlere de protez takılması gerektiği söylendi. Üç ayda bir kardiyoloji ve dahiliye kontrollerim var. Gittiği yere kadar gidecek.
Aort anevrizması için ameliyat olma ölçüsü 55 mm. imiş. Benim ki ise 53 mm. Bu nedenle ameliyat yapmıyorlar. Şimdilik bu durumda devam ediyorum.
Amin Allah herkese şifalar versinAllah (C.C.) nerede hasta ve şifa bekleyen var ise Şafi ismi şerifi hürmetine şifalar nasip eylesin
Teşekkür ederim. İşlem tamam. Test gçnderildi.* Hidden text: cannot be quoted. *
Arkadaşlar buyrun verdiğim linkteki siteye gidin ve üyelik oluşturun free seçip ücretsiz ıp tv linkinizi alın 24 Saatlik olduğuna aldanmayın altta iki adet dana DNS verecek onları kullanın bu sayede 1 Aylık ücretsiz ıp tv'ye sahip olacaksınız. Şimdiden iyi seyirler
Güle Güle kullanın 1 Ay rahatsınızTeşekkür ederim. İşlem tamam. Test gçnderildi.
sonerbozkurt Bey gönderilen m3u adres 1 gün süreli idi. Alttaki 2 URL ile kontrol ettiğimde de bitiş süresi yine 1 gün görünüyor.Güle Güle kullanın 1 Ay rahatsınız![]()
Benim 1 Ay oldu anlamadımsonerbozkurt Bey gönderilen m3u adres 1 gün süreli idi. Alttaki 2 URL ile kontrol ettiğimde de bitiş süresi yine 1 gün görünüyor.
http://mojoott.online --- İlk URL gönderilen URL. İkinci ve 3. URL ise sitedeki URL adresleri.
soner Bey size verilen URL adresleri aynı mı, farklı mı? Farklı ise sizdeki URL adresleri verebilirsen bendeki kullanıcı adı ve şifre ile deneyeyim. Belki de bendeki de 1 ay süreli olabilir.Benim 1 Ay oldu anlamadım
tesekurlerAktif Germany IPTV Hesapları
DİKKAT : VPN İsteyebilir
* Hidden text: cannot be quoted. *
tesekurlerAktif Germany IPTV Hesapları
DİKKAT : VPN İsteyebilir
* Hidden text: cannot be quoted. *
Soner hocam streamhut tan M3U aldım bilgisayarda çalışıyor ama televizyonda çalışmıyor , televizyon NEXTstar makine ile bakıyorum acaba portu mu yanlış yapıyorum 80 ve 8080 le deniyorum bir türlü olmuyor , çalıştırdığım anda makine kapanıyor* Hidden text: cannot be quoted. *
Arkadaşlar buyrun verdiğim linkteki siteye gidin ve üyelik oluşturun free seçip ücretsiz ıp tv linkinizi alın 24 Saatlik olduğuna aldanmayın altta iki adet dana DNS verecek onları kullanın bu sayede 1 Aylık ücretsiz ıp tv'ye sahip olacaksınız. Şimdiden iyi seyirler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.