Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Vahşetin adresi bu kez Karabük: 3 sokak köpeğinin saldırısına uğrayan kadın ağır yaralandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

845

Olay, Kurtuluş Mahallesi Doğantepe Sokak'ta meydana geldi. Rukiye Çetin (52) yürüyerek evine döndüğü sırada mandıradan çıkıp gelen 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin ısırdığı ve düşürdüğü Çetin'i çevredeki bir vatandaş kurtardı. Yaralanan Çetin, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağ bacağı kırılan ve yaralarına dikiş atılan Çetin tedaviye alındı.
"BACAĞIMDAN BELİMDEN ISIRDILAR..."

"BACAĞIMDAN BELİMDEN ISIRDILAR..."​

Çetin,: "Yürüyüş yaparken 3 köpek bana saldırdı. Bacağımdan, belimden ısırdılar. Kollarımdan tutup sürüklediler beni. Orada bir ağabey kurtardı. O yetişmeseydi parçalayacaklardı beni'' dedi.
"ET PARÇALARI KOPARMIŞLAR"Oğlunun haber vermesiyle eşine köpeklerin saldırdığını öğrenip hastaneye gelen Şenol Çetin ise, ''Oturduğum mahalledeki mandıranın köpekleri saldırmış. Bacağında kırık var. Et parçaları koparmışlar. Ameliyat olacak'' diye konuştu. Çetin, mandıranın sahibi hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.

"ET PARÇALARI KOPARMIŞLAR"​

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Bu üzücü olay Karabük'ün Kurtuluş Mahallesi Doğantepe Sokak'ta meydana geldi. Rukiye Çetin (52), evine dönerken mandıradan çıkan 3 köpeğin saldırısına uğradı. Köpeklerin ısırdığı ve yere düşüren Çetin, çevredeki bir vatandaşın müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralanan Çetin, çağrı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sağ bacağı kırılan ve yaralarına dikiş atılan Çetin tedavi altına alındı.

Çetin'in yaşadığı korkunç saldırıyı anlatırken "Yürüyüş yaparken 3 köpek bana saldırdı. Bacağımdan, belimden ısırdılar. Kollarımdan tutup sürüklediler beni. Orada bir ağabey kurtardı. O yetişmeseydi parçalayacaklardı beni" ifadelerini kullandı. Oğlu aracılığıyla eşine saldırıyı haber veren Şenol Çetin ise, ''Oturduğum mahalledeki mandıranın köpekleri saldırmış. Bacağında kırık var. Et parçaları koparmışlar. Ameliyat olacak'' açıklamasını yaptı. Ayrıca, Çetin ailesi mandıranın sahibi hakkında şikayetçi olacaklarını belirtti.

Çetin'in geçirdiği bu vahim olay hem insanlar hem de sokak hayvanları için dikkat çekici bir konu. Sahipli veya sahipsiz tüm hayvanların toplumda barış içinde yaşayabilmesi için gerekli önlemlerin alınması önem taşımaktadır. Umarım Çetin bir an önce sağlığına kavuşur ve benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirler alınır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri