Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ahmet Kaya Nerden Bileceksiniz Şarkısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Ahmet Kaya Nerden Bileceksiniz Şarkı Sozu,
Suskunlar Dizisindeki Ahmet Kaya'nın Nerden Bileceksiniz Şarkısı ,
Nerden bileceksiniz?
Ustum başım toz icinde
Onum arkam pus icinde
Sakallarım pas icinde
Siz benim nasıl yandığımı
Nereden bileceksiniz?
Bir fidandım derildim
Fırtınaydım duruldum
Yoruldum cok yoruldum
Siz benim neler cektiğimi
Nereden bileceksiniz?
Taş duvarlar yıkıp geldim
Demirleri sokup geldim
Hayatımı yakıp geldim hey
Siz benim neden kactığımı
Nerden bileceksiniz?
Gokte yıldız soner şimdi
Annem beni anar simdi
Sevdiğim var kanar şimdi
Siz benim niye ictiğimi
Nerden bileceksiniz?
Bir pınardım kan oldum
Yol kenarı han oldum
Yanıldım ah ziyan oldum
Siz benim neden sustuğumu
Nerden bileceksiniz?
Ben ardımda yaş bıraktım
Ağlayan bir eş bıraktım
Sol yanımı boş bıraktım hey
Siz benim kime kustuğumu,
Nerden bileceksiniz?
imagesahmetkayanerdenbileceksinizsarkisi5ada47fc6ea56
imagesahmetkayanerdenbileceksinizsarkisi5ada47fd898b2

Ahmet Kaya'nın eşsiz yorumuyla kalplerimize dokunan "Nerden Bileceksiniz" şarkısının şarkı sözlerindeki derin anlamlar ve duygusal yüklü ifadeler gerçekten etkileyici. Şarkının her bir dizesinde Ahmet Kaya'nın içine işlemiş acıları, yaraları ve yaşadığı zorlukları hissedebiliyoruz. Şarkının her bir dizesi adeta bir acı dolu hikayeyi anlatıyor.

Ahmet Kaya, şarkıda kendini bir fidan, fırtına, yıkıcı bir güç gibi tasvir ederek yaşadığı zorlukları ve mücadeleleri haykırıyor. Yıllarca yıpranmış, kırılmış ve yıldırılmış bir ruhun çığlığı bu şarkıda.

Şarkının sözlerindeki duygu yüklü cümleler, insanın içine işleyen derin bir hüzün ve hayatın acı gerçeklerine dair bir bakış sunuyor. Ahmet Kaya'nın naif ve içten sesiyle birleşen bu sözler, dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

"Nerden Bileceksiniz" şarkısının her sözü, her anlamıyla insanın içine dokunan, onun duygularını titretmeye yeten bir eser. Ahmet Kaya'nın bu eşsiz şarkısı, onun değerli sanatçı kimliğini bir kez daha ortaya koyuyor ve dinleyenlerde derin izler bırakıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri