Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🔥🔥🔥DİKKAT FORUMLARIMIZDAN DUYURULAR🔥🔥🔥

burdan bir denermisin..

gizleme..yani hide olarak paylaşımda..cevap alanı boş kalıyor..

bir deneyeyim ustam

ayni ustam degişiklik yok bu sorun devamlı forumda değişiklik yapıldıktan sonra oluyor kimse yazmadığına göre bir bende oluyor demekki

gizleme..yani hide olarak paylaşımda..cevap alanı boş kalıyor..
bende boş kalmıyor ustam herşeyi elle silmek zorunda kalıyorum yazdıklarımı bile

belki sende bir şeyler eksik olabilir..

belki sende bir şeyler eksik olabilir..
Bu sorun bende devamlı oluyor ustam forumda değişiklik yapıldıktan sonra zeberus ustaya yazdıktan sonra düzeltiyordu

Forumda paylaşım yaptıktan sonra cevap bölümünü elle silmek zorunda kalıyorum bir başka paylaşım yapmak için ustalar bir bakabilirmi
Aynı durum bende de var. Ayrıca resim yüklenemiyor. Hatta profil resmini (Avatar) bile değiştirmeyi kabul etmiyor.

Aynı durum bende de var. Ayrıca resim yüklenemiyor. Hatta profil resmini (Avatar) bile değiştirmeyi kabul etmiyor.
evet foto da ekleyemiyorsun çünkü foto atacaktım olmadı

bendede yazı yazıyorsun yazıyı yolluyorsun yazı karşıya gidiyor ama nüsha sayfada kalıyor unuttunmu aynı yazıyı 2. kez yollamış oluyorsun unutmazssan silmek zorunda kalıyorsun bilginize

forumdaki sorun halen devam ediyor ilgilenen olmamış herhalde

Ustam şu cevap yazma kısmına zahmet olmazsa bir bakıverin paylaşım yapması biraz zor oluyor devamlı elle silmek zorunda kalıyoruz paylaşım veya bir şey yazdıgımızda

Gönderilen Mesajlar Gittikten Sonra silinmiyor Elle İle Siliniyor .......

XAUUxM.jpg

U
Gönderilen Mesajlar Gittikten Sonra silinmiyor Elle İle Siliniyor .......

XAUUxM.jpg
bende bunu diyorum ustam

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri