M
Modoratör
Misafir
AUM nedir Finans?
Yönetim altındaki varlıklar (AUM), bir kişi veya kuruluşun müşteriler adına yönettiği yatırımların toplam piyasa değeridir. Yönetim tanımları ve formülleri altındaki varlıklar şirkete göre değişir.AUM açılımı nedir?
Anlamı, her şeyi bilmek, her yerde bulunmak ve mutluluktur. Pek çok kadim metinde adı geçen evrensel bir kelimedir ve evrensel titreşimin sembolüdür. Evrenin yaradılışı sırasında meydana gelen büyük patlama esnasında ilk olarak “AUM” sesinin çıktığı söylenir.AUM nasıl söylenir?
AUM nasıl söylenir?Hem bir ses hem de anlam ve derinlik açısından zengin bir semboldür ve doğru söylendiğinde aslında AUM olarak duyulur. Aum aslında dört heceden oluşur: A, U, M ve sessiz hece. İlk hece, uzun bir “huşu” olarak telaffuz edilen A’dır. Ses boğazınızın arkasında başlar ve siz onu uzatırsınız.
Mantranın anlamı nedir?
Mantranın anlamı nedir?Mantra, genellikle Sanskritçe olan dini hece veya şiirdir. Kullanımı mantra ile ilişkili ve okul ve felsefesine göre değişiklik gösterir. Esasen ruhani kanallar olarak kullanılırlar, kelimeler ve oluşan titreşimlerden faydalanarak kişinin daha yüksek bir bilince ulaşmasını amaçlar.
Bankacılıkta Aum ne demek?
Yönetim altındaki varlıklar (AUM), menkul kıymetlerin toplam piyasa değeridir. Menkul Kıymetler Satılabilir menkul kıymetler, hisse senetleri veya halka açık bir şirketin borçlanma senetleri için ihraç edilen sınırsız kısa vadeli finansal araçlardır.OM mu Aum mu?
“aum” olarak yazılan, sanskritçe’de “a” ve “u” harfleri yanyana geldiğinde “o” sesi verdiği için “om” olarak telafuz edilen bir sözcüktür.Om meditasyonu nasıl yapılır?
Om meditasyonu nasıl yapılır?Hakkında Meditasyon: Rahatın kapandığı ve tamamen rahat hissettiği yer. Gözlerinizi kapatın ve kaslarınızın ve sinirlerinizin gevşemesine izin verin. Kaşlarınızın arasındaki boşluğa odaklanın ve sakin olun. Bilinçli zihninizin sessiz olmasına izin verin ve hiçbir şey düşünmeyin, sadece konsantre olun.
AHAM Mantrası ne demek?
AHAM Mantrası ne demek?Soham Sanskritçe’de “Ben O’yum veya O Benim” anlamına gelen Hindu mantrası. Soham şeklinde söylenir. “Sah” “O”, “Aham” ise “Ben” demektir ve bireysel ruh ya da Jiva’nın Brahman veya Yüce Benlik ile özdeşliğine işaret eden bir mantradır.
OM namah Shivaya ne işe yarar?
“Om Namah Shivaya” mantra’sı zihni arındırır, düşünceleri temizler, hafızayı güçlendirir, yaratıcılığı aktivize eder. Aynı zamanda çok güçlü koruma mantra’sıdır. Bu mantra her yerde ve her zaman tekrarlanabilir. Günde en az 5 kez okunması tavsiye edilir.Pa ne demek Finans?
PA kısaltması ne demek? abbreviation for per annum (= each year): a salary of $120,000 p.a. p.c.m.Om Shanti Om ne demek?
Om Shanti Om ne demek?“Om Shanti” iç barış indükler bir kutsal sesi. “OM”, Evrensel bir kutsal kelime, Tüm özüdür mantra ve tüm evrenin hayran kalacaksınız ilkel ses. “Shanti” “Barış” demek bir Sanskritçe kelimedir.