M
Modoratör
Misafir
Bridgerton dizisindeki sevişme sahneleri gerçek mi?
Londra yüksek sosyetesinde geçen olayları anlatan Bridgerton dizisi, görselliğiyle olduğu kadar sevişme sahneleriyle de ilgi çekiyordu. Bu sahneler hakkında konuşan Bailey, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, sevişme sahnelerinin de izleyicilerde hayal kırıklığı yaratabileceğini söyledi.Bridgerton hangi dönemde geçiyor?
Bridgerton hangi dönemde geçiyor?Julia Quinn’in çok satan romanlarından esinlenerek yaratılan Bridgerton dizisi, 19. yüzyılın başlarında Londra yüksek sosyetesinde aşk ve mutluluğu arama maceralarını anlatırken; tarihi dokusu, romantizm, ilişkiler, skandallar ile izleyenleri o dönemlere götürüyor.
Bridgerton dizisi nerede çekiliyor?
Bridgerton dizisi nerede çekiliyor?Ana çekimler 2020 Şubatının sonunda tamamlandı. Bridgerton, Londra’da, Bath’ta ve İngiltere çevresindeki çeşitli mülk ve parklarda çekildi.
Brighton nerede cekiliyor?
BrightonKurucu Ülke | İngiltere
Bölge | Güney Doğu İngiltere
Törensel Kontluk | East Sussex
Tek-seviyeli yerel idare | Brighton ve Hove Şehri
Filmlerdeki öpüşme sahneleri gerçek mi?
Filmlerdeki öpüşme sahneleri gerçek mi?Bu konuda daha önce bir açıklama yapan Beren Saat, “Öpüşme sahneleri, sevişme sahneleri gerçek değil ki, bir illüzyon. Biliyorum dışarıdan anlaması zor ama iki tarafın da son derece gergin olduğu sahneler… Yönetmen, “Şurada şöyle yapın, buraya gelin, oturun ve öpüşün” diye komutlar veriyor…
Bridgerton Netflix ne zaman çıkacak?
Bridgerton Netflix ne zaman çıkacak?Julia Quinn’in çok satan romanlarından esinlenilen Bridgerton dizisi 2. sezon 25 Mart 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanmaya başlanacak.
Brighton hangi ülkenin takımı?
Brighton ve Hove, Birleşik KrallıkBrighton & Hove Albion FC / Temsil ettiği yerOyuncu olmak istiyorum ama öpüşmek şart mı?
Oyuncu olmak istiyorum ama öpüşmek şart mı?Şu bir gerçek tabii; sadece öpüşme sahnesi olarak değil, aşk filmi olmayan filmlerde de seyirci aşkı görmek istiyor. Yani seyirci özünde aşkı izlemeyi seviyor. Ama o aşkı anlatmak için ille de öpüşme sahnesi gerekmiyor elbette. Oyuncu gerçekten rolüne inanarak oynuyorsa, onu seyirciye geçiriyorsa, o tamamdır.