Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cağrı Sensiz şarkı sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Cağrı Sensiz sozleri
Cağrı Sensiz şarkısı sozu
Cağrı Sensiz şarkısının sozleri
Kalbim cok soğuklarda kaldı
Buz oldu kimseye ısınmadı
Seni ellere kim bıraktı
Neden kimse halimi sormadı
Duşun biraz konuşmadan once
Nerden geldim bilmiyosun
Mantıksız kararlar verme
Beni daha o kadar tanımıyosun
Sen yaralısın ama
Benim derdim senden coktur, senden coktur
Sen cok dolmuşsun ama
Benim kalbim sensiz boştur, sensiz boştur
Sen yaralısın ama
Benim derdim senden coktur, senden coktur
Sen cok dolmuşsun ama
Benim kalbim sensiz boştur, sensiz boştur

Bu şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip gibi görünüyor. Şarkının anlatmak istediği aşk acısı, terk edilme ve yalnızlık gibi duyguları yansıtıyor. Şarkıda geçen "Kalbim çok soğuklarda kaldı, buz oldu kimseye ısınmadı" kısmı aşk acısını ve duygusal olarak donmuş bir kalbi ifade ediyor. Ayrıca, "Sen yaralısın ama, benim derdim senden çoktur, senden çoktur" kısmı ise karşılıklı ilişkilerde yaşanan duygusal acıyı ve bir tarafın diğerine kıyasla daha fazla acı çektiğini vurguluyor.

Bu şarkı, ayrılık sonrası yaşanan içsel çatışmaları ve duygusal boşluğu anlatıyor gibi görünüyor. Şarkı yazarı, sevdiği kişinin terk etmesiyle yaşadığı duygusal boşluğu, acıyı ve yalnızlığı hissediyor gibi görünüyor. Şarkının melodisi ve duygusal yükü, dinleyenlerde derin duygusal tepkiler oluşturabilir. Şarkı sözleri ve melodisi bir araya gelerek dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri