Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çırp Dök Tavada Kolay Börek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Çırp Dök Tavada Kolay Börek Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı süt
1 adet yumurta
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
50-100 gram kaşar peyniri
Çeyrek demet maydanoz (İsteğe bağlı)
Tavayı yağlamak için;
2 +2 yemek kaşığı sıvı yağ yahut tereyağı

Çırp Dök Tavada Kolay Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kaşar peynirini rendeleyin, maydanozları yıkayıp doğrayın.
Uygun bir kapta tuz ile yumurtayı çırpın, sütü ekleyip çırpmaya devam edin.
Un, kabartma tozu, maydanoz ve peyniride ek edip güzelce karıştırın.
Yağladığımız yapışmaz tavaya hamuru dökün, kısık ateşte pişirdiğimiz altı kızaran böreği kapak yardımıyla çevirin.
Böreği çevirdiğinizde tava yağlı değilse 2 yemek kaşığı yağ dökün ,kısık ateşte kızarana kadar denetimli pişirmeye devam edin.
Not : 26 cm den daha küçük bir tava kullanmamanızı öneririm.

Çırp Dök Tavada Kolay Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri