Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dursun Özbek duyurdu: Takımdan gitmek istiyor

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
13.929
dursun-ozbek-dn3v_cover.jpg

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, basına açıklamalarda bulundu.​

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, 2024-2025 sezonunda bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılılarda BaşkanDursun Özbek, basın mensuplarıyla bir araya gelecek çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''OSIMHEN İLE KONUŞACAĞIZ''​

Özbek, Osimhen'in Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili konuşarak "Taraftarımızın Osimhen'i çok sevdiği aşikar. O da çok iyi bir futbolcu, Galatasaray'a aidiyeti yüksek. Herkes böyle bir ismin Galatasaray'da olmasını arzu ediyor. Burada en önemli karar Osimhen'in vereceği karar çünkü genç bir oyuncu. Bu sevgi seline ne cevap verecek, bunu onunla konuşacağız. Onun kararına göre biz de değerlendirmemizi yapacağız. Osimhen'i Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray formasıyla görmeyi herkes istiyor." dedi.

''MEMLEKETİNE DÖNMEK İSTİYOR''​

Özbek, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Muslera'nın geleceği hakkında da konuşarak "Muslera ile konuştum, memleketine dönmek istiyor. 1 sezon daha kalması için konuştum ama gitmekte çok ısrarlı. Biz de ısrarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

TARAFTARLARA MÜJDE​

Gelecek sezonun kadrosuyla ilgili yorum yapan Özbek, ''Ben taraftarlarımıza Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele edecek bir takım sözü veriyorum.'' sözlerini sarf etti.

ICARDİ'NİN DURUMU​

Uzun süredir sakatlığı bulunan Mauro Icardi ile de ilgili yorum yapan deneyimli başkan, "Icardi ile dün görüştüm. Son derece fit ve hazır. Antrenmanlarına orada devam etti. Galatasaray'ın çok büyük değeri kendisi. Gelecek sezon da çok büyük fayda sağlayacak." dedi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Başkan Dursun Özbek'in yaptığı açıklamalardan anladığımız kadarıyla Galatasaray'ın gelecek sezonun planları oldukça hareketli görünüyor. Osimhen'in durumuyla ilgili yapılan açıklamalar, taraftarların da beklentilerini yansıtıyor. Belirli bir genç yetenek olan Osimhen'in geleceğine dair alacağı karar önemli olacak gibi görünüyor. Diğer yandan, Muslera'nın memleketine dönmek istediği ifadesi dikkat çekici. Başkan Özbek'in bu duruma rağmen oyuncuyu takımda tutma ısrarı, kulüp içindeki kararlılığı gösteriyor.

Gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sözü veren Başkan Özbek'in takımı güçlendirmek adına Icardi'nin durumuna değindiği açıklaması da oldukça önemli. Sakatlığı bulunan Icardi'nin hazır ve fit olduğu ifadesi, takımın hücuma yönelik gücünü artırabilecek potansiyeli gösteriyor.

Galatasaray taraftarları, bu açıklamalarla gelecek sezon için umutlu olabilirler. Başkan Özbek'in takımın başarısı için verdiği sözler, taraftarların beklentilerini karşılamak adına önemli bir adım olarak görülebilir. Takımın önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi bir performans sergileme hedefi, taraftarları heyecanlandırmaya yetecek nitelikte.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri