Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Etli Bamya Yemeği

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Etli Bamya Yemeği Tanımı İçin Materyaller
800 gram bamya (ben konserve ile yaptım)
1 orta uzunluk soğan
Biraz kıyma
Yarım yemek kaşığı biber salçası
Yarım yemek kaşığı domates salçası
Kara biber
Pul biber
Tuz
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ

Etli Bamya Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
İnce ince doğradığınız soğanları rengi değişip sönene kadar uygunca kavuralım.
Daha sonra kıymayı atıp, kıymayı pişene kadar kavuralım.
Salçaları içine atıp salçayla hepsini biraz kavurduktan sonra bamyaları atalım.
Çabucak üzerine biraz karabiber, biraz pul biber ve tuz atıp bir kat karıştıralım.
Şayet bamyalar konserveyse çok az karıştırıp üzerine çıkacak kadar sıcak suyunu katalım.(eğer taze bamyaysa bamyayı da biraz kavurup üzerine çıkacak kadar sıcak su koyalım. ).
Bamyalar yumuşayıp pişene kadar pişirelim.
Etli Bamya Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri