Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evde Pekmezli Cevizli Sucuk Yapımı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Evde Pekmezli Cevizli Sucuk İmali Tanımı İçin Malzemeler
300-350 gr ceviz içi
Yarım su bardağı şeker
Yarım su bardağı nişasta
Yarım su bardağı un
2 su bardağı pekmez
2.5 su bardağı su

Evde Pekmezli Cevizli Sucuk Üretimi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Cevizleri ip ve iğne yardımıyla dizelim.
Tencereye şeker su un ve nişasta eklenerek çırpalım.
Tenceremize ocağa alalım.
Biraz karıştırdıktan sonra pekmezi ekleyelim.
Kıvamı yoğunlaşıp göz göz olana kadar pişirmeye devam edelim.
Ocağın altını kapatıp tenceremizi kenara alalım.
İpleri geçirmiş olduğunuz cevizleri hazırladığımız karışıma her tarafını bulayalım.
Hazırlamış olduğumuz cevizli sucukları askıya bağlayalım.
Hepsini tıpkı biçimde hazırlayarak askıya bağlayın.
Kuruması için 2 gün serin bir ortamda kurutalım.
Kuruyan cevizli sucuklarımız hazır ben pancar pekmezi kullandım normali üzüm pekmezi ile yapılıyor.Elinizde hangisi varsa kullanabilirsiniz. cevizli sucuklarımız ın daha kalın katman olmasını istiyorsanız.
Cevizli sucuklarımızı bir kez bandırdıktan sonra tekrar pekmezli karışıma batıralım.
Evde Pekmezli Cevizli Sucuk Üretimi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri