Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Kabak Tatlısı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kg kabak
1,5 su bardağı toz şeker

Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Fırın poşetine balkabağı ve şeker konulur.
Daha sonra uygun bir borcama konulur.
Poşete kürdanla bir kaç delik açılır.
200 derecelik fırında 1 saat denetimli pişirilir.
Daha sonra poşet eksiksiz yırtılıp şerbetin ve kabakların borcama yayılması sağlanır.
10 dk kadar da bu türlü pişirilir. Daha sonra fırın kapatılır. Yaklaşık 15-20 dk kadarda fırının içinde kalacak ve böylelikle şerbeti ağdalaşacak.
Pişen tatlımızı tahin ve ceviz ile servis edebilirsiniz.Afiyet olsun
Fırında Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri