Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı İçin Malzemeler
20-25 tane tavuk kanadı
Sosu için
5 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı salça
2 diş ezilmiş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz(baharatları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)

Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kanatlarımızı güzelce yıkıyoruz ve suyunu süzdüyoruz.
Derin bir kapta sosumuzu hazırlıyoruz.
Sos için tüm materyalleri karıştıyoruz.
Kanatlarımızı tek tek sosumuza buluyoruz.
En son bulama bittikten sonra kalan sosumuzun içine kanatlarımızın hepsini katıp yeterlice karıştıyoruz.
Üstünü kapatıp 3 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Dinlenen kanatlarımızı tepsiye tek tek diziyoruz.
200 derece fırına veriyoruz.
Üstü kızaran kanatlarımızı çıkarıp aykırı çevirip tekrar fırına veriyoruz.
İki tarafı da güzelce kızaran kanatlarımızı çıkarıyoruz ve servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Fırında Kızarmış Tavuk Kanadı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri