Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
vpn ile açık..http://germanyqdnsx14.com:8080 yenisini bilen var mı acaba
ikiside aynı..
Teşekkürler @By AvALeoN dediklerin çok çoook doğru.Ben defalara sizi uyardım...! Olan burada sizlere oluyor onca emeğinize,zamanınıza olmakta. Sonrasında sevgili üyelerimiz 1 saat bile paylaşımlardan faydalanamıyor link patlıyor DNS (up down) düşüyor.Adamlar penel sahipleri aptalmı değil para kazanacak yalnız burasıda değil tüm bu konuda olan forumları izlemekteler tüm forumlara üyeler özelliklede yerli panel sahipleri biz onların nasıl panellerini kırıyorsak onlarada tabii engelleyecek açıklarını bu daha çokk çokk basit gözleme bağlı önlemleri 1..2 aya kadar bakın neler yapacaklar. Sevgiler kolay gelsin hepinize....değerli arkadaşlar..
vpn siz olanları vermeyin..
panel sahipleri görür görmez...o dns adresini kaldırıyor...
buda paylaşımdaki m3u url adresleri etkiliyor..
premium üyelerimiz sıkıntıya düşüyor..
dikkate alalım..
ana ip dresinde ve diğer yanların hiç biri çalışmıyor..Arkadaşlar bu server değişmiş
yenisini bana özelden atabilirmisiniz.
Olabilir üstadım. Ama premium üyenin özeline cevap vermek forumun amacına tamamen ters bir uygulama olduğu gibi, değişen paneli uzun uğraşlar sonucu bulan kişinin de emeğine saygısızlık gibi geliyor bana. Ayrıca premium üye "bana değişen paneli göndermek zorundasınız" gibi bir algıya girmesin istiyorum.erkantug
erkan hocam..
görüşlerinde çok haklısın..
ama üye sadece paneli öğrenmek için giriyor..öğrendikten sonra hemen çıkıyor..
verdiğimiz emeğe değmiyor..
bu kişilerde zaten..ya başka forumdan..yada panel sahipleri....
peki premium bölüme taşısak nasıl olur..
bununla ilgili görüşün nedir..
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.