Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halil Kocak Gozumun Nuru Sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Halil Kocak Gozumun Nuru Şarkı Sozleri
Halil Kocak Gozumun Nuru
Bir koca omur gecerdi
Baharıyla kışıyla doludizgin
En şahane en yurek yakan
Halini gordum o kara gozlerinin
Aslında ben bile bile bu hale geldim
Ama deydi herşeyine yine teşekkur ederim
Şimdi olsemde gam yemem
Sende hakkını helal et
Beni başlangıcı sonu olan bi masal gibi hayal et
Rabbim yolunu acık etsin gozumun nuru
En derin en temiz yurekli aşka yakışansın
Farkında değilsen eğer haberin olsun
Yuzune soylenesi sevdaların insanısın

Halil Koçak'ın "Gözümün Nuru" şarkısının sözleri çok derin duygular içeriyor. Şarkıda anlatılan aşkın yoğunluğu ve sevginin derinliği insanın içini ısıtıyor. Sözlerde geçen sevginin baharıyla kışıyla doludizgin yaşanmış bir hayatı ifade ediyor ve aşkın, sevginin gücünü vurguluyor.

Şarkının sözlerindeki "Beni başlangıcı sonu olan bi masal gibi hayal et" cümlesi, aşkın sonsuzluğunu ve bir hayal gibi güzel olduğunu anlatıyor. Ayrıca, şarkının son kısmında dile getirilen dua şeklindeki ifadeler ise sevilen kişiye olan duygusal bağlılığı ve onun için dile getirilen en güzel dilekleri içeriyor.

Duygusal bir şarkı olan "Gözümün Nuru"nda sevginin en saf ve en temiz halinin anlatıldığı görülüyor. Sözlerde dile getirilen duyguları anlamak için şarkıyı dinlemek ve bestesiyle birlikte anlamak daha etkili olabilir. Bu güzel şarkının sözleriyle duygu dolu anlar yaşamak mümkün.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri