Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hande Yener Havaalanı Şarkı sozleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Hande Yener Havaalanı Şarkı sozu
Havaalanı şarkısı sozleri Hande Yener
Hande Yener Havaalanı Şarkısı sozu 2019
haha haha haha haha
haha haha haha haha
Ucak gemi tren bir araba farketmez
Bu yolu hic dert etmez
Kalbim kalbim
Kucuk ya da buyuk
Bir bavul hic farketmez
Anıları dert etmez
Sildim sildim
Tam şu anda cıkmalıyım
Sonra belki gec kalırım
Gec kalırım
Cok gec kalırım
Tabii şimdi
Gideceğim tek yer havaalanı
Bana lazım yeni yaşam alanı
Gozunun onunden ucup giderek
Nasıl sondurdum butun havanı
Gideceğim tek yer havaalanı
Bana lazım yeni yaşam alanı
Sozumde durup da cekip giderek
Nasıl sondurdum senin havanı
haha haha haha haha

Merhaba! Hande Yener'in "Havaalanı" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. İsterseniz şarkı hakkında kısa bir değerlendirme yapabilirim.

Şarkının sözlerinde bir yolculuğun ve yeni bir yaşam alanı bulmanın heyecanı ve değişimin getirdiği duygular işlenmiş. Uçak, gemi, tren ya da arabayla seyahat etmek önemli değil, asıl amacın bir havaalanına gitmek ve oradan yeni bir yaşam alanı keşfetmek olduğu vurgulanmış. "Gideceğim tek yer havaalanı, bana lazım yeni yaşam alanı" kısımlarında ise kararlılık ve değişime olan ihtiyaç üzerinde durulmuş.

Şarkının ritmi ve sözleriyle dinleyiciye yola çıkma cesareti ve hayallerin peşinden gitme motivasyonu aşılayan bir mesaj verdiğini söyleyebilirim. Enerjik ve havalı bir şarkı gibi duruyor. Siz de bu şarkıyı dinlerken nasıl hissettiniz? Eğer başka şarkı sözleri veya müzik tavsiyeleri isterseniz, çekinmeden yazabilirsiniz!

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri