Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Havuç Topları

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Havuç Topları Tanımı İçin Malzemeler
1 kg havuç
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım paket petibör bisküvi
Yarım su bardağı çekilmiş fındık yahut ceviz
1 su bardağı şeker
1 çay kaşığı tarçın
Dışı için
Hindistan cevizi

Havuç Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak havuçları soyup rendeliyoruz.
Teflon tavaya alıp üzerine sıvı yağ ve şekerini koyup suyunu salıp çekene kadar yaklaşık 15 dakika kavuruyoruz.
Daha sonra petibör bisküvi, tarçın ve fındığımızı da ekleyip karıştırıp ocaktan alıyoruz.
Biraz soğuduktan sonra bir kaseye hindistan cevizi koyun.
İlk olarak havucu ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp hindistan cevizine buluyoruz işte bu kadar afiyet olsun herkese.Not : hindistan cevizi yerine antep fıstığına yahut şekerlemelere de bulayabilirsiniz ya da çikolata sosuna bandırabilirsiniz dilediğiniz biçimde yapabilirsiniz.
Havuç Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri