Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İrmikli Lokum (Kremşantisiz)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
İrmikli Lokum (Kremşantisiz) Tanımı İçin Malzemeler
2,5 su bardağı süt
Yarım su bardağı şeker
1 çay bardağı irmik
1 paket vanilya

İrmikli Lokum (Kremşantisiz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İrmik, süt ve şeker tencerede karıştırılarak pişirilir.
Koyu kıvam alınca ocaktan alınır ve vanilya eklenir, soğumaya bırakılır.
Soğuduktan sonra eller ıslatılarak ceviz büyüklüğünde toplar yapılır.
Şekillendirilen lokumlar hindistan cevizine bulanır.
İsteğe nazaran fındık, fıstık, çikolata topları, bonibon vb. ile süslenebilir (Ortasına koyulacak)
İrmikli Lokum (Kremşantisiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri