Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ispanaklı Kıvırma Börek

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Ispanaklı Kıvırma Börek Tanımı İçin Malzemeler
1 paket yufka
İç harcı için;
2 bağ ıspanak
2 küçük sap pırasa
Yarım kase beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pulbiber
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı nane
1 tatlı kaşığı tuz
Sosu için materyalleri;
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 şişe sade maden suyu
2 adet yumurta

Ispanaklı Kıvırma Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanaklar ,pırasalar yıkanır.
İnce doğranır, baharatları eklenir. İç harcımız hazır.
Ardından sos için materyaller karıştırılır.
Bir yufka serilir sostan her yerine sürülür.
Ispanak harçtan serpilir yufkanın yarısına kadar sarılır.
Diğer tarafta sarılır.
Tepsiye döşenir.
Yufkalar bitene kadar birebir süreç yapılır .
Kalan sos üzerine gezdirilir .
170-180 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.
Ispanaklı Kıvırma Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri